Warning: Illegal string offset 'installed' in /home/boianamg/public_html/boiana-mg.eu/konkurs/plugins/AMenuManager/amm_root.class.inc.php on line 685
 Общи условия | Конкурс - Бояна-МГ

Начало / Общи условия

Фотоконкурс

С Бояна-МГ по суша, въздух и вода 2013

Организатор на конкурса:

Организатор на конкурса е Туристическа компания „Бояна-МГ“.

Къде ще се проведе конкурса?

Фотоконкурсът „С Бояна-МГ по суша, въздух и вода“ ще се проведе на уеб сайта на Tуристическа компания „Бояна-МГ“- www.konkurs.boiana-mg.eu

Срокове:

Период за изпращане на снимки: от 01.03. 2013 г. до 15.04.2013 г.

Период за гласуване: от 01.03.2013 г. до 22.04.2013 г.

Победителите ще бъдат обявени в официалния сайт на „Бояна-МГ“ – www.boiana-mg.bg, в блога blog.boiana-mg.bg и на фен страницата във Фейсбук facebook.com/BoianaMG на 29.04.2013 г.

Регистрация и участие в конкурса:

Снимки за участие във фотоконкурса се приемат по 2 начина:

  1. На уеб сайта - необходима е регистрация.
  2. Чрез изпращане на имейл на konkurs@boiana-mg.com

Снимките трябва да бъдат в JPG или друг цифров формат, с добро качество. Можете да ни изпращате неограничен брой снимки.

В имейла задължително трябва да посочите: вашите имена, телефон за контакти и информация къде и кога са направени снимките. По желание можете да добавите и кратък коментар.

Снимките ще бъдат публикувани на сайта  www.konkurs.boiana-mg.eu, след проверка и одобрение от администратор от „Бояна-МГ“ в срок до един работен ден.

Снимки с неподходящо за целите на настоящия конкурс съдържание или недостатъчно добро качество няма да бъдат допускани до участие. В случай на неодобрение, ще ви известим с имейл за причините за недопускане до конкурса.

Условия за участие:

В конкурса може да участва всеки, който притежава снимка, направена по време на пътуване с „Бояна-МГ”.

Участието във фотоконкурса е доброволно и не е свързано с покупка на продукти.

С изпращане на снимката участникът декларира, че е автор на снимката/ите и/или има право да използва снимката/ите за участие в конкурса.

Участниците дават съгласие снимките да бъдат публично показвани, както и да бъдат публикувани и използвани на уеб сайтовете, собственост на “Бояна-МГ“, както и на фейсбук страницата на “Бояна-МГ“ безвъзмездно, по време на и след приключването на фотоконкурса.

Участниците в конкурса дават съгласието си ТК „Бояна-МГ“ да обработва и съхранява предоставените лични данни, като същите могат да се използват от ТК „Бояна-МГ“ за целите на конкурса и директния маркетинг, за което участникът дава изричното си съгласие. ТК „Бояна-МГ“ ще обработва личните данни в съответствие с правилата на Закона за защита на личните данни. Горепосоченото съгласие е дадено от участниците във фотоконкурса доброволно и може да бъде оттеглено по всяко време, без да се посочва причина за това, като изпрати имейл на следния адрес: konkurs@boiana-mg.com Участникът във фотоконкурса има право да иска информация за съхранените му лични данни, тяхната поправка, блокиране, както и изтриване, като следва да се обърне за това писмено към ТК „Бояна-МГ“.

В конкурса нямат право да участват служители на „Бояна-МГ“, както и членове на техните семейства.

Победители:

Победители във фотоконкурса са тези три снимки, които съберат най-голям рейтинг до крайния срок, обявен за гласуване.

Един участник, може да спечели само една от трите големи награди!

Стойността на рейтинга се формира едиствено на база най-голям брой събрани гласове и оценката от гласуването в сайта на конкурса. Споделянето и подкрепата на снимките в социалните мрежи (Фейсбук, Гугъл+) спомага за популяризирането им, но не влияе пряко на рейтинга.

Екипът на „Бояна-МГ“ще присъди специални награди на 10 от гласуващите чрез томбола! Печелившите имена от томболата ще се изтеглят от член на екипа, като записът от тегленето ще бъде публикуван в официалния фирмен сайт – www.boiana-mg.bg, в блога blog.boiana-mg.bg и на фен страницата във Фейсбук facebook.com/BoianaMG.
В томболата могат да вземат участие и потребителите, изпратили снимки, при условие, че са гласували за снимка на другите участници.

Гласуване:

Гласуването ще се извършва на уеб сайта на конкурса www.konkurs.boiana-mg.eu. За да можете да гласувате, е необходима регистрация.

Снимката се оценява на базата на рейтинг (от 1 до 5). Можете да гласувате за неограничен брой снимки, но само веднъж за отделна снимка.

За да получите по-голяма подкрепа за вашите снимки, можете лесно да ги споделяте с приятелите си и в социалните мрежи.

Награди:

1-во място: СПА уикенд за двама в хотел „Спа клуб Бор” 4*, Велинград - 2 нощувки със закуски за 2-ма възрастни, застраховка, туристически данък, ползване на басейни с минерална вода, джакузи, сауна,фитнес, парна баня, релакс зона, интернет, паркинг, ДДС. Наградата може да се използва в периода: 07.05 – 31.08.2013 г., както в делнични дни (понеделник-четвъртък), така и през уикенд (петък-неделя) с изключение на 24 май. Необходимо е поне 14 дни предварително да заявите желаните от вас дати. Наградата НЕ включва транспорт и лични разходи.

2-ро място: Фотоапарат.

3-то място: Ваучер за пътуване на стойност 100 лв. по всяка програма на „Бояна-МГ“, която избере печелившият. Ваучерът трябва да бъде използван до 6 месеца от датата на издаването му.

Специалната награда на „Бояна-МГ“ за 10 от гласувалите е практична флаш-памет.

Наградите се получават в офисите на фирмата на адрес:

София 1618, бул. „Братя Бъкстон“, бл.208

Варна 9000, ул. „Любен Каравелов“ 52

В случай, че участникът, спечелил награда не е от София / Варна, то в срок от три дни трябва да изпрати имейл на konkurs@boiana-mg.com с адреса, на който следва да се изпрати наградата.

Наградите не могат да се ползват от трети лица и да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Допълнителна информация, свързана с фотоконкурса, можете да получите на телефони: 02/955 9983, 02/955 9237, или на имейл: konkurs@boiana-mg.com.